TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1. PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE

ACCESUL SI UTILIZAREA ACESTUI SITE SUNT SUPUSE URMATOARELOR CONDITII DE UTILIZARE SI TUTUROR LEGILOR SI REGULAMENTELOR APLICABILE. ACCESÂND SI UTILIZÂND SITE-UL, ACCEPTATI, FARA LIMITARI SAU CALIFICARI, ACESTE CONDITII SI LUATI LA CUNOSTINTA CA ORICE ALTE ACORDURI ÎNTRE DUMNEAVOASTRA SI SC ALBALACT SA SUNT ÎNLOCUITE PRIN PREVEDERILE PREZENTELOR CONDITII DE UTILIZARE. DACA NU SUNTETI DE ACORD SAU NU ACCEPTATI, FARA LIMITARI SAU CALIFICARI, CONDITIILE DE UTILIZARE ALE ACESTUI SITE, VA RUGAM SA PARASITI ACEST SITE.

2. PROPRIETATEA CONTINUTULUI

SITE-UL SI TOT CEEA CE CUPRINDE ACESTA, INCLUZÂND FARA LIMITARE TOATE TEXTELE SI IMAGINILE ("CONTINUT") SUNT ÎN PROPRIETATEA SI SUB DREPTUL DE AUTOR (COPYRIGHT) AL SC ALBALACT SA. ESTE STRICT INTERZISA UTILIZAREA ORICARUI CONTINUT, CU EXCEPTIA CELOR PREVAZUTE ÎN CONDITIILE DE UTILIZARE, FARA PERMISIUNEA ÎN SCRIS A PROPRIETARULUI "CONTINUTULUI". DE ASEMENEA, VA INFORMAM CA SC ALBALACT SA ÎSI VOR ASIGURA SI IMPUNE ÎN MOD HOTARÂT RECUNOASTEREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALA ÎN CONFORMITATE CU LEGILE ÎN VIGOARE, AJUNGÂND DACA ESTE CAZUL LA ACTIONAREA CELOR VINOVATI DE ÎNCALCAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE INTELECTUALA ÎN JUDECATA PRIN INSTANTELE PENALE.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

SC ALBALACT SA ACORDA PERMISIUNEA DE A UTILIZA SITE-UL ÎN URMATOARELE CONDITII:

- PUTETI DESCARCA CONTINUTUL, ÎNSA DOAR PENTRU FOLOSUL PERSONAL SI NE-COMERCIAL SI CU CONDITIA DE A VA CONFORMA CU INFORMATIILE REFERITOARE LA DREPTUL DE AUTOR (COPYRIGHT) SI ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA CUPRINSE ÎN CONTINUT;

- NU AVETI PERMISIUNEA SA UTILIZATI IMAGINI CU PERSOANE SAU LOCURI DIN SITE FARA ACORDUL ÎN SCRIS AL SC ALBALACT SA.

- CONTINUTUL DIN SITE POATE FI REPRODUS DOAR ÎN SCOPURI EDITORIALE ÎN ZIARE, REVISTE DE CIRCULATIE GENERALA, PUBLICATII COMERCIALE SI POSTURI DE RADIO SI TELEVIZIUNE;

- NU AVETI PERMISIUNEA SA DISTRIBUITI, SA MODIFICATI, SA COPIATI (CU EXCEPTIA CELOR MAI SUS MENTIONATE), SA TRANSMITETI, SA EXPUNETI, SA REFOLOSITI, SA REPRODUCETI, SA PUBLICATI, SA AUTORIZATI, SA ACORDATI O LICENTA DE FOLOSIRE, SA CREATI LUCRARI DERIVATE DIN, SAU SA TRANSFERATI, SA VINDETI SAU SA FOLOSITI CONTINUTUL ÎN ALT MOD, FARA ACORDUL ÎN SCRIS AL SC ALBALACT SA;

- ESTE INTERZIS SA FOLOSITI SITE-UL PENTRU A AFISA SAU TRANSMITE ORICE FEL DE MATERIAL CE ARE CARACTER AMENINTATOR, FALS, ÎNSELATOR, ABUZIV, DE HARTUIRE, LICENTIOS, CALOMNIATOR, VULGAR, OBSCEN, SCANDALOS, INSTIGATOR, PORNOGRAFIC SAU PROFANATOR, SAU ORICE ALT FEL DE MATERIAL CARE POATE CONSTITUI SAU ÎNCURAJA UN COMPORTAMENT CE VA PUTEA DA NASTERE UNEI INFRACTIUNI, SAU AR PUTEA CONDUCE LA RASPUNDERE CIVILA, SAU AR ÎNCALCA ÎN ALT MOD LEGEA.

SC ALBALACT SA VA COOPERA CU ORICARE DINTRE AUTORITATILE DESEMNATE SA APLICE LEGEA SI SE VA CONFORMA CU ORICE SENTINTA JUDECATOREASCA PRIN CARE SE CERE SAU SE ORDONA SOCIETATII SC ALBALACT SA SA DEZVALUIE IDENTITATEA ORICAREI PERSOANE CARE AR AFISA SAU TRANSMITE ORICE FEL DE INFORMATIE SAU MATERIAL DE ACEST FEL PE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI; - ESTE INTERZIS SA UTILIZATI SITE-UL ÎN SCOP DE PUBLICITATE SAU PENTRU ORICE FEL DE CERERE/OFERTA CU CARACTER COMERCIAL.

4. CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SE REALIZEAZA CONFORM INFORMARII DE AICI.

5. LIPSA GARANTIILOR

ÎNTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

6. EXONERAREA DE RASPUNDERE

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ÎN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. SC ALBALACT SA SI FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA ÎN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU ÎN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. SC ALBALACT SA NU ÎSI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICIO DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI ÎN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

7. LINK-URI PE SITE-URILE UNEI TERTE PARTI

SITE-UL POATE CONTINE LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI AFLATE ÎN PROPRIETATEA SC ALBALACT SA. ASTFEL DE LINK-URI VA SUNT FURNIZATE PENTRU A LE FOLOSI NUMAI DACA VETI DORI ACEASTA.

8. REVIZUIRI ALE ACESTOR CONDITII DE UTILIZARE

SC ALBALACT SA POATE, ÎN ORICE MOMENT SI FARA NOTIFICARE PREALABILA, SA REVIZUIASCA ACESTE CONDITII DE UTILIZARE PRIN ACTUALIZAREA ACESTORA. SUNTETI OBLIGAT SA RESPECTATI ORICARE SI TOATE ASTFEL DE REVIZUIRI SI DE ACEEA VA TREBUI SA VIZITATI ACEASTA PAGINA A SITE-ULUI NOSTRU ÎN MOD PERIODIC PENTRU A LUA LA CUNOSTINTA CONDITIILE DE UTILIZARE ACTUALIZATE.

9. LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

ACESTE CONDITII DE UTILIZARE SI UTILIZAREA ACESTUI SITE SUNT GUVERNATE DE LEGILE DIN ROMÂNIA. INSTANTELE COMPETENTE DIN ROMÂNIA VOR AVEA JURISDICTIE EXCLUSIVA ASUPRA ORICAROR SI TUTUROR DISPUTELOR CE VOR APAREA DIN SAU SE VOR REFERI LA SAU VOR FI ÎN LEGATURA CU PREVEDERILE CONDITIILOR DE UTILIZARE SI/SAU CONTINUTUL SITE-ULUI SAU ÎN CAZUL DISPUTELOR ÎN CARE ACESTE CONDITII DE UTILIZARE SI/SAU ACEST SITE VOR FI CONSIDERATE FAPTE RELEVANTE PENTRU ASTFEL DE DISPUTE.